Leerkring strategie-implementatie

Na de inspiratiesessie strategie-implementatie in september 2017 bleek er, net als bij Big Data, een behoefte aan verdieping. Hier betrof de wens geen leertraject, maar intervisie met collega-strategen om voorbeelden uit de praktijk te delen en te verdiepen. Zo is de leerkring strategie-implementatie ontstaan, die in november 2017 voor het eerst plaatsvond, met twaalf strategen van verschillende corporaties. In de leerkring delen strategen kennis en inzicht met elkaar, om eigen implementatietrajecten te verbeteren.

In 2018 stond er elk kwartaal een leerkring op de agenda: bijeenkomsten van circa twee uur waarin theorie en intervisie worden afgewisseld. De bijeenkomsten zijn onafhankelijk van elkaar te volgen.

Eerstvolgende bijeenkomst

De eerstvolgende bijeenkomst is de masterclass strategie-implementatie op maandag 11 en dinsdag 12 februari 2019 in Kloosterhotel ZIN te Vught.  Daarna zullen de data voor een nieuwe reeks leerkringbijeenkomsten worden gepland.  Geïnteresseerde strategen van de deelnemende corporaties die nog niet zijn aangehaakt kunnen zich aanmelden via projectcoördinator Mariska (vandersluis@corpovenista.nl)

Deze pagina delen:Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter