Tweedaagse Masterclass Strategie Implementatie

Op maandag 11 en dinsdag 12 februari organiseert Corpovenista een tweedaagse Masterclass Strategie Implementatie met internationaal expert en bestsellerauteur Jeroen de Flander.

De masterclass wordt volledige toegespitst om de werkomgeving van woningcorporaties. Bestuurders en Strategen leren in deze 2 dagen hoe ze met succes een nieuwe strategie in de organisatie kunnen implementeren. In 40-60 procent van de strategieën die ontwikkeld worden, halen de eindstreep niet: ze worden nooit doorgevoerd. De Flander leert de deelnemers hoe ze draagvlak kunnen creëren door middel van duidelijke communicatie en hoe ze kunnen anticiperen op vragen en bezwaren vanuit de organisatie. Ook recente theorieën rondom strategie implementatie en leert werken met praktische implementatietools komen aan bod.

De masterclass is gratis voor Corpovenista-leden (reservering voor max. 20 deelnemers). Niet-leden die zich via Corpovenista aanmelden kunnen deelnemen voor de speciale prijs van 1299 euro inclusief overnachting en alle maaltijden. Zowel leden als niet-leden dienen via deze pagina te reserveren.

Het volledige programma van de masterclass is hier te raadplegen.

Deze pagina delen:Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter